***

Не відкривай вікна ,
                коли гроза надворі,
Не відмикай душі ,
                коли у ній штормить,
Не відпускай слова ,
                коли емоцій море ,
Вони , як ураган -
                усе зметуть за мить...

Бува порожнім день,
                із присмаком полину
Й тягучо довга ніч ,
                з мільйонами думок
І хочеться не раз
                забитися в щілину,
Від себе , від людей
                закритись на замок ...

Не раз і навпаки -
                шукаєш в собі сили ,
Кидаєшся у бій ,
                як справжній отаман ...
Вже не одні на ґвалт 
                самі себе спалили
із думкою про  мир...
                Страшний самообман!!!

...Не варто  ...Не шукай
                в простішому складніше ,
Бо навіть, як в розгін 
                зруйнуєш всі мости, 
То світ буде  таким,
                яким він був раніше, 
Єдине, що у нім  ,..
                вже будеш іншим  ти...
Nataliya Shmoron
1.02.20


Рецензии