А ты приди

    В. Саенко
А ті прийди, прийди через сніги,
настирливо в чеканні і нестримно,
Даруй чуття солодкої жаги,
Хоч у повітрі до безглуздя зимно!

Моя любов дзвенітиме, мов дзбан,
Розпустить неземні квітучі віти.
Кохання вірне - долі талісман,
Нам буде світлим поміслом бриніти.

А ти прийди, прийди через сніги,
До серця влий ту непорочну краплю,
Коли мовчать у тиші береги,
Крізь плин віків до тебе я не втраплю.

***
А ты приди, приди через снега,
Настырно в ожидании безбрежном,
Дай ощутить мне жажды берега,
Хотя зима гуляет безмятежно.

Моя любовь звенеть начнёт, как жбан,
В ветвях распустит неземные ветви.
Любовь же верная - судьбы мой талисман,
Нам будет светлым помыслом навеки.

А ти приди, приди через снега,
Дай сердцем целомудрие почуять,
Когда молчат в безмолвьи берега,
Сквозь толщу лет к тебе, к тебе лечу я.


Рецензии