Добро - в твоiх руках!

ДОБРО - В ТВОЇХ РУКАХ!
Хай схОдить Сонце над ЗемлЕю,
Дарує небо нам блакИть,
Щоб ми раділи разом з нею
І цінувАли кОжну мить.

Для чОго, люди, ми прихОдимо у світ?
Для щастя і добра - то Божий Заповіт.
І щоб життя цвілО на мАтінці-Землі,
Щоб не тужИли десь у небі  журавлІ,
І щоб любов цвілА, лунАв дитЯчий сміх,
Людино, пам"ятАй, добро - в руках твоЇх.
Добро - в твоЇх руках!
Життя - в руках твоЇх!

За рУки ми візьмЕмось дружно,
Щоб подолАти мОрок зла,
Добро щоб разом сІять мУжньо,
ЯкОю б доля не булА.

Для щастя і добра прихОдимо у світ.
Для щастя і добра! То Божий Заповіт.
І щоб життя цвілО на мАтінці-Землі,
Щоб не тужИли десь у небі журавлІ,
І щоб любов цвілА, лунАв дитЯчий сміх,
Людино, пам"ятАй, добро - в руках твоЇх.
Добро - в твоЇх руках!
Життя - в руках твоЇх!
ТаЇс Ліщинська і Данііл Ліщинський, 31.01.2020р.


Рецензии