407. Вiтання iз Новим Роком

Вітаю я тебе із Роком Новим,
Свято в тебе нехай це пройд'е чудово
В житті нехай із Роком Новим
Поплану в тебе все пройд'е чудово.

Мрії всі твої збуваються нехай,
Весілля й щастя у цю мить ти відчувай.
Нехай Санта Клаус тобі дарунок принесе,
Спілкування із людьми нехай тобі любов несе.

30.12.2019 р.


Рецензии