Ще не зима

Ще і не холодно, ще й не зима,
Вітер у шибку не б"є в долоні
І заплітає берези сонні
Крадькома...
Ще не злякали високу блакить
Ті журавлі, що у мареві клином
Линуть і линуть... її не збудить
Часу плином...
Літа сережки, обнови калин
Ще такі свіжі і, наче учора,
Їх милування не вихопить горе
Серед руїн...
Вже і не літо, і ще - не зима,
Ось і знімає жупан клен останній.
Скоро і жовтого листу не стане,
Осінь - ім'я їй, а інших - нема.
Осінь... Ця леді приходить сама...


Рецензии