Кохана жiнка-2020-4

Ти посмішку малюєш на обличчі
горять у тебе вогники в очах
і нас в свої обійми доля кличе
запрошує на танець при свічках...
На зустріч руки ти сміливо тягнеш
і на твоєму тілі сильний трепіт
а ти не йдеш - чого ти прагнеш
я чую ледь помітний плаття легіт...
До мене ти наблизилася щільно
і рухи уперед ще не починаються
досягнемо ми щастя тільки спільно
на півдорозі - ніколи не спиняються...


Рецензии