Поема щастя

О як в мені силу
ростить
весь Твій Погляд безсмертний!!
Любов і Поет — і не хочеться
                їсти
присіли присіли
світів органісти!
все інше і інші — об погляди стерто...
як в смерті
і погляди — стерті


а вірні нагніться
поріг є —
ногами й руками він стертий
і речі наївні руками тут стерті
О як Ти сховав!
не слова
але силу вирощує Погляд
                несмертний!..
Чим викраде вас Він
                до Дому!! —
Хто ви? спасатиме Він невідомих...
Йому те відомо


а в Домі — любов
ув Отця що питомо
та й ви
ніби ще непритомні!!
А — смерті нема!
Син все підняв
у безсмертність
сила Божа —
в мені проступає при тому...

І ні слова про втому!!!

30.07.2019, Київ


Рецензии