Mi o

Nie mog; bez ciebie,
Ani w dzie;, ani nawet w nocy,
Zawsze mnie zaskakujesz,
Moje drogie kochanie,
Ale wiem, ;e b;dziesz tylko ze mn;.
Chocia; teraz daleko, ale nie przeszkadza,
I jeste; dla mnie wa;ny,
Nie wiem, co si; sta;o?
Ale to g;upie pytanie,
Bo nigdy nie kocha;am go tak bardzo.
_______________________
Не можу без тебе,
Ні днем, ні вночі,
Бо дивуєш мене з кожним разом частіше,
Коханий, пошепки скажу я тобі,
Бо знаю, що поруч будеш зі мною.
Хоч навіть далеко, та забила на все
Бо для мене ти надто важливий,
Не знаю, що сталося?
Але трохи питання дурне,
Бо нікого так сильно в житті не кохала.


Рецензии