Ж нкам

Жінки, цінуйте щастя материнства,
Ніколи не вчиняйте дітовбивства.
Свою вагітність не переривайте,
Від небажаної себе застерігайте.

До материнства жінка здатна генетично,
Але не кожна жінка мати є, практично,
Бо деякі, хоч діточок і мають,
Але ні краплі совісті не знають.

Їх покидають у пологових будинках,
Негідниці такі беруться звідки?
Їх не хвилює, що з дитиной буде,
І звіри так не роблять, тільки люди.

І без батьків вони зростають в інтернатах,
І їх не жде любов і ласка в рідних хатах.
Ніхто не потурбується, не спросить,
І на важливу мить в житті не наголосить.

Любительки і що до алкоголю,
І що собі наркотик в жили колють,
Дітей народжувати зовсім вам не треба,
Бо є у вас до іншого потреба.

А ті дівчата, що виходять заміж,
Колись повинні бути матерями.
А це відповідальність перед Богом,
То ваше зобов'язання і змога.

Відповідальність є, не забувайте,
І Бог вас не врятує, так і знайте,
Бо душі ваші будуть в преісподній,
Перебувати, як в в'язниці злодій.

То ж думайте і щастя не втрачайте,
Любіть своїх діточок і кохайте.
Вам Бог за це, без сумніву, відплатить,
І буде довгим щастя в вашій хаті.


Рецензии