Для Бога ми однаковi

Для Бога  ми однакові -
люди з різного світу.
Ми різнокольорові,
мовами розбиті.

Розбиті поміж собою,
в звичаях і в спілкуванні,
ділимо між собою
все, при своєму бажанні.

Всього нам мало, не вистачає,
жадібні до чужого,
постійно забуваємо,
що ми є однакові.

Для Бога  ми однакові...


Рецензии