Намисто

 Хочу подарувати я намисто,
Своїй коханій дівчині на свято.
Вона поїде навесні у місто,
До інституту іспити здавати.

Туди поступить, то я точно знаю,
Бо в школі вчилась тільки на відмінно.
Батьки її до міста відправляють,
Щоб вчилася, бо дівчина сумлінна.

А сам я йду до армії служити,
Військовий борг віддати Батьківщині.
Настане день, я повернуся звідти,
Щоб в очі подивитися дівчині.

І ось, розлука скоро нас чекає,
Тривалий, довгий та суворий іспит,
Та про мою любов хай нагадає,
Моїй дівчині, із перлин намисто.

Їй допоможе зберегти кохання,
Перлина кожна в довгій низці перлів.
Перебороти тяжкість розставання
І сподіваюся що все це недаремно.


Рецензии