Своя Сторона, Свiй Чар...

Повернулася в наші поля зору та життя   с в і ж а   м е ж а :   ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня...
І перехожому, вперто не розуміючому назву: Своя Сторона є Батьківщина, — в кого Вона є...

       У к р а ї н а... Й вже чарує, чаровійним вмістом дій, — Се...
       Чи й землі така місцина... А, направду, й інше дійсне...

       Бо й окремий вимір світу... І дорога ширша, — світлу!
       З дочорнобильсько промінних... Й спів-билина, й трав билини?

       Навіть те, в що наливаєм... Чара, чарка звем, — й зважаєм??
       Чарівних пісень співаєм... Як вчаруєм, так ся й маєм!!

       Й любим: доки зійдем в землю... Себто, в Небо... — Чарно вельми!!!
       Ті чарунки й так, й свідомі; й притаманні ж... Й всім відомі???

Не суцільна би далі німота, ось відгуки зо згарища: а там і незримі, відлучених од портальних грудей.ру авторів!

Рецензии на «Своя Сторона - Свiй Чар...» (Юрий Зозуля)

Украина чарiвна! дiйсно i земля i пiснi i люди!
Успiху!
Спасибо Веселых праздников и Творческих полётов!
Таня Турбин   04.01.2014

Класно, ТАК про Батьківщину! майстерно Ви вмієте зі словом...
Олександр Деркач   11.02.2013

У к р а ї н а... уже чарує,
аж чаровійним вмістом, Це все!
***
Очень славно!
Спасибо большое!
С уважением,
Игорь Лебедевъ   10.02.2013

Добридень! У Вас свій стиль,але відчувається, що Ви дуже талановиті!
Насправді я Олег, будьмо знайомі. Зрозумів те, що у Вас великий поетичний досвід і свій оригінальний поетичний ключ до широкого поля творчості. Нових Вам успіхів та натхнення! З повагою О.С.
Бурчак Ворожбянский   10.02.2013


Рецензии