Кохана жiнка-2020-3

Від чар дівочих неможливо відпочити
і з мене так і лізуть потуги творчі
твій образ на аркуші я хочу відтворити
і мене будять твої очі серед ночі...
Дивлюся з думками про тебе я на світ
кохання нас обох єднає я так гадаю
хоч може з віршами я тобі набрид
але свої я почуття нікуди не сховаю...
І я велике серце намалюю на папері
влучно і наскрізь пронизане стрілою
і до твоєї я душі тоді відкрию двері
тому що хочу бути поруч...і з тобою...


Рецензии