Донбас

Тут, на Добасі, мало хто сміється,
Індустріальне серце ще болить.
Воно багато років ледве б;ється,
Від шоку сумнозвісних лихоліть.

Я виріс тут, на східній Україні,
Де за Дніпром розкинувся Донбас.
Тут, на Донбасі я живу і нині,
У цей складний, не дуже легкий час.

Тут є представники усіх народів,
З усього світу нас Донбас збирав,
Ми будували шахти і заводи,
Ми на вугіллі плавили метал.

Характер шахтарів і металургів,
Тут особливий склав мінталітет,
Ніхто Донбасу на завдасть тортурів,
А хитрістю вже точно не візьме.

Все подолають відчайдушні люди,
І цей нелегкий переламний час .
Я вірю в те, що далі краще буде,
Що вистоїть і виживе Донбас.

Економічна криза ще триває,
Але тенденції до розвитку зросли.
І на мою свідомість це впливає,
Як сонце по заметах навесні.


Рецензии