5647. Казка. МАРА яе - адкинула капыты!

Дзед Рыбку на моры злавіў.
Жаданняў, шмат - загадаў.
Яго старая, ня маўчала,
А ўсё жадала, і жадала.
А нахабства яе - Вянок.
Прынёс яе мары - канец!
Сядзіць бабуля ў разбітага карыта ...
МАРА яе - адкінула капыты!


Рецензии