Янгол з розбитим серцем...

  У погляді сумному цьому,
  В очах її читався виклик.
  І крові сльози із очей лились.
  Крізь натовп цих людей, до всього звиклих,
  Вона ішла, мов янгол,
  Змучений в раю.
  Який віддав коханню душу лагідну свою.
  Їй згадувались мамині слова:
  «Ти ж дивись, не розчаруйся і не помились!»
  Ну в чому ця дитина винувата?
  У тому, що згубила ця любов її, проклята?
  Душа болить і серце плаче…
  Померти з відчаю чи все пробачить?


Рецензии