Уймiться вiтри

Уйміться вітри,біль уймись!
За діток наших підневольних.
Схились.Й молись за їхню долю,
Тобі подякують колись.

Кричи і плач у темну ніч...
Ховаючись щоб люд не бачив.
За долю їх,долю козачу.
Не знаючи у чому річ.

Дивись дуби стоять у полі.
То роду нашого сини.
Вони вартують,-сили й волі.
Щоб не було ніде війни.

Дивись як крона їх буяє.
Корінь розрісся у землі.
Цінуйте,бо ціни не має...
Їх подих на своїй ріллі.
 (понкратова.О.В.)


Рецензии