безперервний плин...

Лине лине щохвилини
Життя наше без зупину
І дарує кожен крок
Подає тяжкий урок
На ходу я рішення приймаю
 слава Богу успіх маю...
Я сьогодні Одеситка
Життя лине дуже швидко...
Насолоду споживаю
Я життя своє люблю
І
Вітюнчика кохаю...


Рецензии