К сведетелям Иеговы

До свідків Ієгови

Ой, не ждіть, не ждіть земного Раю
по пришестю другому Христа,
бо Ісус до нас не завітає, -
не воскресне постать ця свята!

Не поверне мертвих Ієгова,
не збере до купи всю рідню, -
що віки на порох вже змололи –
не засієш у нову ріллю.

Треба жити тут на повну силу,
брати всі дарунки від життя, -
нерозумно з темної могили
нам колись чекати вороття!

Я не вірю в казочки красиві, -
треба жити зараз і тепер!
Не воскресне вже ніхто з могили,
коли тут на цьому Світі вмер!

Жовтень 2018 р.


Рецензии