Обовязок-12

Шик та блиск, харизма, вдача,
Успіх й сходинки спіраллю -
Доля любить не ледачих,
А толкових й аморальних.

Якщо треба, здатних сяять,
Якщо ні - світить помірно,
Кволих в топ не обирають -
По теорії ймовірності.

Обирають гарних, стильних,
З кобилячими зуборядом,
Згідно з кліками прихильних,
Небайдужих до принади.

Обирають з стопроцентних -
Ляльок, що чекає успіх -
Що відібють на концертах
Інвестицій треби усні.

Здатних звабить пишним задом -
Цілий рій кусючих мух,
Що сідають й мруть від чаду
Від бабла, що спер їм дух.

Здатних бути на похваті -
Й справно гумор відригати,
Хоч бомжа, хоч власну матір,
Іваліда - всіх обсрати.

Здатних - з легкістю прощатись
Із минулим, скритим в шафу,
З підлітковими прищами,
Із думками - й йти на плаху.

У ефіри - пруть наступні,
Чередою, як телята.
І продюсер - всіх присутніх
Просить гідних обирати.


Рецензии