Thank you, beautiful Italy

Thank you, beautiful Italy ...
Italy take care of Love ...
Italy take care of the woman ...
Italy take on Art ...

Grazie, bella Italia ...
L'Italia si prende cura dell'amore ...
L'Italia si prende cura della donna ...
L'Italia affronta l'arte ...

Спасибо, прекрасная Италия ...
Италия заботится о любви ...
Италия заботится о женщине ...
Италия берет искусство ...

Tusen takk, vakkert Italia...
Italia ta vare p; Kj;rlighet...
Italia ta v;re p; kvinnen...
Italia ta v;re p; Kunst...


29.01.2020 Zoja Sperstad


Рецензии