You can be forever young

You can be forever young ...
If you work with the Creator ...
If you're not afraid to be yourself ...
If you are constantly creating the world ...
Then you create for everyone ...
That's why you get the energy from the Universe ...
Therefore, you can strike against Evil ...


Puoi essere per sempre giovane ...
Se lavori con il Creatore ...
Se non hai paura di essere te stesso ...
Se stai costantemente creando il mondo ...
Quindi crei per tutti ...
Ecco perch; ottieni l'energia dall'Universo ...
Pertanto, puoi colpire il Male ...

Вы можете быть вечно молодым ...
Если вы работаете с Создателем ...
Если ты не боишься быть собой ...
Если вы постоянно создаете мир ...
Тогда вы создаете для всех ...
Вот почему вы получаете энергию от Uiversen ...
Поэтому вы можете нанести удар по Злу ...

Du kan bli evig ung...
Hvis du samarbeider med Skaperen...
Hvis dere ikke redd ; bli seg selv...
Hvis du skaper hele tiden verden...
Da skaper du for alle...
Derfor f;r du energien fra Universet...
Derfor kan du streike mot Ondskap...

Zoja Sperstad


Рецензии