Если бы можно это мгновение остановить

Якби можна ту мить зупинити,
Що була найкращою у нашому житті
Щоб давала нам наснагу і удачу
І здоров’я побільше в придачу.

Та на жаль так буває лише в казці,
А також може бути у вісні.
Адже життя так швидко проходить,
Як сонце рано сходить по весні.

І хоча весною все кругом буяє
Та воно мине все немов одна мить.
І як швидко в природі усе проходить,
О так і життя у нас пролетить.

Та все ж не будем сумувати,
А будем жити і життя любить.
І будем наперед усе ми планувати,
Щоб веселіше, цікавіше було жити.
 
23.01.2020


Рецензии