наймил ша в св т - мама!

Наймиліша в світі – мама!
Тата я люблю так само,
Братика, мою сестричку,
Що вплітає в коси стрічку,
Дідуся, а ще й бабусю,
Матінку хрещену – Русю.
Всіх люблю і обнімаю,
Їм найкращого бажаю!
Кожний з них вже Бога знає.
Хай Він їх благословляє!


Рецензии