Обовязки-8

У зубах димить цигарка -
День важкий за гороскопом,
Пахне смаженим запарка -
Піт тече, як в рудокопа.

На годиннику без чогось,
Успіхів, життів та грошей,
Краще не казати вголос -
Стах приходить без запрошень.

Жінка - керівник проету,
Не здається за годину -
На її плечах респекти,
І кредити у родини.

Концентрація уваги -
Максимально - прямо в точку,
Не шкодуючи бумаги -
Беручи життя в розстрочку.

У момент, коли залежні -
Всі начальники й підлеглі,
І ведуть себе належно
Смирно, наче збиті кеглі.

Жодне рішення без тебе
Не приймається потайки.
Це підкорення системи -
Порухом простої гайки.

Крапка, видих, справжній успіх,
Конкуренти в спину дишуть.
З заздрості ледь день не лусне,
Та на вечір знов затишшя.

Телефон - приїзд швидкої,
Самота невиліковна,
І хвороба, що покоєм
Душить смертно і безмовно.

Як же справиться система???
Без померлих безнадійно.
Гайки в ящику даремно
Не зіржавіють без діла.



 


Рецензии