Виншаваньне ларысе раманавай з дн

ВІНШАВАНЬНЕ ЛАРЫСЕ РАМАНАВАЙ З ДН

РАМАНАВА!
ДАЙ БОГ ТАБЕ ЗДАРОЎЯ!
ДЗЕ "БОГ" - ПРЫРОДА,
А ЗДАРОЎЕ - ЛЁС.
І ТРАПНАГА ПРЫГОЖАГА ВЫСЛОЎЯ
Ў ВАЛОШКАВАЙ ПРАСТОРЫ ЧЫСТЫХ РОС!


МАРЫЛІНА ГОРКА,
28.01.2020 


Рецензии