Желание

 И в сонме  снов,
                и в сонме грез,
сумбурных,
                тихих
                и жестоких,
и в зарослях колючих роз
ищу целебные
                истоки.
Я не зову
               и не кричу,
я не прошу
                прийти
                на помощь.
Не плачу.
              Просто я  хочу
узнать
         победу…
                И запомнить!
                11 августа  1967.


Рецензии