Укр. Перш1 прол1ски

Ті перші квіти, запам"ятались їй на всі роки,
коли в один  весняний теплий день,
з подругою шукли в балці перші проліски
подарувати своїй  мамі, на Великдень.
Після  зими, приємно світить сонце в очі,
і разом з пролісками, зігрівали їм дитяче серце,
бо їх було вже так багато з ночі,
та непомітно десь за хмари заховалось сонце.
Грім прогримів і впали перші дощові краплинки
і хмари затягнули синє небо,
а їм додому, так  далеко бігти через балку
із пролісками пригортаючи до себе.
Прибігла додому, де чекала мама,
вся мокра від весняного раптового дощу,
а вона вихопила квіти і шпурнула в яму,
чим завдвла їй прикрість, не аби яку.


Рецензии