Отново заедно

           На моите съученици.
Преминали през Ада и през Рая,
сме заедно след толкова лета!
Среброто по косите ни играло,
в душите ни – стаена есента.

Улегнали в живота, помъдрели,
звънецът школски още пее в нас.
Макар по разни пътища поели,
оставаме си „Неразделен клас”.
М.10.2019г.


Рецензии