Осень

     Н. Бидненко
Природу літо величало
Плодами з яблунь, слив і груш…
Згадалось: музика звучала
Як символ двох зріднілих душ.

Та час котився незборимо,
З дерев осипались плоди.
Ось тінь розлуки невмолима…
Ти розлюбив? То що ж, іди!

В природі осені турботи:
Он глянь, як листя рве з сім’ї…
В душі моїй зотліли ноти,
Тож не торкайся струн її.

***
Природу лето величало
Плодами яблонь, слив и груш...
Казалось: музыка звучала
Как символ двух влюблённых душ.

Но время быстро проносилось,
Осыпались плоды в саду.
Вот тень разлук неумолима...
Ты разлюбил? Ну, что ж, уйду!

В природе осени заботы:
Смотри, как связь с семьёю рвёт...
В душе моей сгорели ноты,
Ты не касайся струн её!


Рецензии