Обовязок-5

В зобовязаннях подружніх -
Не прописані по пунктах,
Всі слова та вчинки слушні,
Як пігулки у медпункті.

Замість того, щоб сказати:
- Добрий день,- стереотипно.
Він їй каже: хто заплатить
За відпустку у Єгипті.

А вона, хоч обійнявши
За могутні сильні плечі,
Каже тихо й дуже няшно:
- Подаруй хоч день малечі.

Він дарує свіжі квіти,
А вона - любов й цілунки,
Але з часом в відрі з сміттям
Опиняються стосунки.

Кпинить в очі - діти схожі
На свою безпечну мамку.
А вона: на спільнім ложі -
Взяли трохи від коханки.

Ще не знати - він перечить,
Чи топтав мій півень кури,
Бо чуже ярмо на плечі
Здатен взяти тільки дурень.

Він іскрить - вона коротить,
Запальні та жартівливі
Жарти, кпини та гостроти -
З кожним роком більш сміливі.

Він кричить: туди дорога,
Де котел кипить з смолою,
А вона: - протягнеш ноги
Й в пекло попадеш зі мною.






 


Рецензии