123. Мрiю я з Тобою, мiй Спаситель. Пiсня

Мрію я з Тобою, мій Спаситель,
В славних  небесах перебувать !
Забери мене, мій визволитель,
Щоб могла я в небі процвітать !

      Приспів:
Так хочу  туди, де радість завжди,
Де горя нема і немає розлуки,
Згадаю лиш те, страждання земне,
Коли я побачу Ісусові руки !

     "
Так нас любить Бог, що Свого Сина,
В жертву на страждання Він віддав
Та була то не Христа провина,
За гріхи людські Він постраждав !

    Приспів:
Хай наші вуста прославлять Христа,
Хвалу віддадуть всемогутньому  Богу,
Він нас полюбив, Свою кров пролив,
І цим Він  відкрив нам на небо дорогу !

    3
Хочу я у ніг Твоїх схилитись,
Щоб мене Ти істини навчав,
День і ніч, мій Бог, Тобі молитись,
Щоб на небеса мене прийняв !

    Приспів:
Як хочу туди,  де радість завжди,
Де горя нема і немає розлуки !
Згадаю лиш те, страждання земне,
Коли я побачу Ісусові руки !

      27/01/2020


Рецензии