Кал вас пастав ць ракам...

Калі вас паставіць ракам,
сіські ўпхнуўшы у ціскі,
дык з прыгожай вашай сракі
самі выскачуць мазгі.
Гэта ж трэба!Чвэрць стагоддзя
бездарожжам пад маскву
поўз пляшывы в стрёмной позе,
каб павіснуць на суку.
Не даруюць БЕЛАРУСЫ
подлай здрады вырадку!
Толькі б нашай Белай Русі
не прагапаць выпадку!


Рецензии