Думка

Я життя не віршую,
Не римую його,
Струн душі голос чую,
Шепіт серця свого.

Що на думку спадає,
Про те і пишу,
Думка межів не знає
Нею я дорожу.

Так рядочками стелю
Я думку щораз,
Мов засію пустелю
Все густіше чимраз.

Наче зерна у землю,
Спадають думки,
Немов намистини,
На нитки-разки.

Думка за думкою,
Як мережка лягає,
Буває й чаклункою
Й спочинку не має.

Допоки рояться
Думки, наче бджоли,
Писати прийдеться,
Мов засіяти поле.

26.01.2020 р.


Рецензии