Наша спiльна таiна

Наша спiльна таїна 

   Надішли розлуку й першу зваду,
   Щоб вони веселими були.
                Андрій Малишко
-------------------------------------------

Ти геть закрита і сумна.
І я – навзаєм.
Нам наша спільна таїна
Болить, терзає,

Крадеться нишком повсякчас,
Мов та куниця.
Вона навік з’єднала нас,
Ця таємниця.

Зачарувала й повела
У світ гріховний,
Солодка чаша в нас була,
Хоча й неповна…

Ніяк не викреслиш її.
Куди ж подіти?
Не приховати від сім’ї –
Узнають діти!

Болить сумління кожну мить
І не востаннє…
Як розірвать і припинить
Святе кохання?!

Тож ти закрита і сумна.
І я страждаю.
Чи нас покине таїна?
Прости! Не знаю.

Ми все ж щасливими були.
В алеях саду…
Прийди на поміч, звесели
Розлуку й зваду!

© Олег КРАВЧЕНКО


 


Рецензии
Спасибо, Олег, за краденое счастье с привкусом печальной любви!

Эдуард Неганов   28.01.2020 20:14     Заявить о нарушении
Благодарю!

Олег Кравченко 38   29.01.2020 13:52   Заявить о нарушении