Нерисо. оргия. леся украинка

НЕРИСО. «Оргія» Леся Українка

Нерісо, де твоє надхнення?*
Бажання працювать?
В тобі повинні бачити кохання,
Ти здатна власний хист придбать.

А може ти придбала вже натхнення?
Тоді виходь нам показать.
Почуттів нестримане сплетіння,
І власний хист нам дарувать.**

Ти обдарована таланом,
Тебе сам меценат признав.
Ти танцювала, як догана,
Антей твоє життя забрав.

* - Надхнення придбати
     Беруться метці.
     Але ж хто спіткати
     Візьметься мені?
    
     Хто ж мене надхне?

** - Необузданное чувств сплетение
        И собственное мастерство нам подари.

Постановка спектакля «ОРГИЯ» Леси Украинки.
Нерису репетировала актриса Елена Самбаковская.
Посвящается Елене Самбаковской.

24 января 1990 года
Людмила Прохорова


Рецензии