Нев янучий жасмин

Мамо, мамо моя! Серцю завжди ти мила,
Мамо, мамо моя! А роки у теплі,
бо ти мамо моя завжди Бога молила,
Й на граніті молитв  твоїх дочка  стоїть
І куди не піду, а ти поряд зі мною,
Бо нема поміж нас ні років ні розлук,
І жасмін полетить цвітом ясним умиє,
І просушить сльозу, і букетом до рук...
Він у нас біля  двору по весні  - рясним цвітом,
Він у нас біля двору, мов та ніжність свята!
Коли навіть спішу, зупинюсь, моя рідна,
І згадаю  тебе, посміхнуться вуста...
Ти прости мене, мамо, що відрізала косу,
Не спитавши тебе, та коса відросла,
А відрізані, мамо , до тебе дороги
Моя юність жасмином душі обвила
Ангеліна Длінка 2009р.


Рецензии