Вiдлiтаю Веснi назустрiч

Відлітаю Весні назустріч…
Ритм шукань…
Піднімаю у Небо руки…
Йду за грань…

Дозволяю собі відкритість…
Шквал стихій…
Відчуваю несамовитість…
Гра прозрінь…

Вивільняю себе у Ирій…
Простір… Час…
Проростаю крізь стан довіри…
Добрий знак…

Висіваю єство у радість…
Квітне Світ…
Нескінченністю простягаюсь…
Тиша – слід…

23.01.2020


Рецензии
Чудовий вірш про творця-філософа!..

Светлана Шакула   27.01.2020 20:50     Заявить о нарушении
Дякую!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   28.01.2020 11:21   Заявить о нарушении