З Новим роком! Жарт

Зимова ніч яскраво, новорічно
Закотиться у двері січня.
Прозора радість заспіва тихенько,
Серденьку тепло, до коханого близенько...
Ялинові гілки смердять, аж пахнуть,
У роті олів'є, шампанське жахне
У стелю - дірка! Хай ремонт не плаче!
В оселі - Новий рік, хоч і "собачий"!
Тож, Дід Мороз, з дарунками не скигли!
В дружини свято, що ті мандарини?
Бо хоче тільки розміру чотири,
І знов ремонтик "євро" у квартирі,
А із дрібничок - шубу й іномарку...
Вези на острів, бо в машині жарко!
Коли бажань і мрій моїх ти - сканер,
Я сплю якраз... не розбуди, ...так файно!
4.01.2018


Рецензии