Якщо свiт це - вiйна...

Якщо світ - це війна,
То любов -це твій вибір.
І не загинеш
Ніколи.
Ти стільки літ
Це не знав?!
Рвані рани кололи...
Відгомін стишить молю,
Лиш благаю: не треба забути,
Як я кохаю й люблю...
Геть
Закривавлені
Пута!


Рецензии