Свiчка воском капала Володимиру Висоцькому

Свічка воском капала
І гітара плакала
зорю смуток  огортав
очі сірі застилав

Очі сірі застилав!
Зорю смуток огортав!
...тихо - тихо...він бринів
на відірваній струні

Тихо - тихо шелестів
тим листком звідкіль той спів
На відірвану струну!
Не поставити труну...

Ой же! Ой же!Ой же!Ой...
свічка воском! Свічка - ой!
І гітари чути спів
Де словами, де без слів...

Сльози сохнуть! Не біжать!
А гітарі не змовкать...
Вона плаче, грає він...
І земля вся для них дім


Рецензии