Н ч кохання

      
Ніч кохання пролетіла,
Все було як я хотіла
Бється серце мов шалене,
Був миленький біля мене.
Я і досі ще літаю
Нічку цю запамятаю,
Сяють в небі зорі- очі,
Щастя моє серце хоче.
   Приспів
Ми зустрілись слава Богу
І одну знайшли дорогу.
Її нічка підказала,
Назавжди серця звязала.
На землі святій і грішній,
Бережи любов Всевишній,
Буде син і буде мати
І можливість покохати.
    Приспів
Промайнула нічка темна,
Була зустріч не даремна,
Щастя зіронька ясна,
Зазирнула до вікна.
По землі любов крокує,
Від нудьги людей лікує,
Береже кохання Бог,
Вірне рішення обох.


Рецензии