Свiтанок

Світанок…росяний світанок,
На небі зорі де-не-де,
І блІдий місяць, як серпанок,
За обрій скоро вже зайде.

В садах лунає спів пташиний,
І пісня жайвора дзвенить.
Ще й чути клекіт журавлиний,
І соловейко вже не спить.

Бджоли над квітами літають,
З гудінням пісня в їх танку,
Квіти пелюстки розкривають,
Й калина, наче у вінку.

Стара верба рипить над ставом,
Співає з вітром в унісон.
Духмяно пахнуть в полі трави…
Невже це дійсність, а не сон?

26.01.2020 р.


Рецензии