Урывак

Памятай, сябар, пра тое,
Памятай, вораг, аб тым:
Мова - багацце святое,
Мова - ня попел, ня дым.

Трэба адкінуць сумнёвы,
Мова - сьвядомасьці гімн.
Што мы цураемся мовы
І паміраем нікім?

22.01.2020

працяг будзе...


Рецензии