Анне Павленко

***
Біжать роки, не знаючи зупинок,
Карбує пам'ять пройдені шляхи.
І повертає нас до тих стежинок,
Де пробачались будь-які гріхи.
Душа дитинством всюди багатіє,
Рішучий крок — це наш десятий клас!
Там почалися перші наші мрії,
Лунав життєвий батьківський наказ.
Комусь дісталася усмішка долі,
А хтось пішов за обрій назавжди.
Ми бережемо вдячність рідній школі
За доброти посіяні сліди.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

26.01.2020р.


Рецензии