З полону любовi не просто втекти

З полону любові не просто втекти
І важче, часом,, ніж з в'язниці
Душа буде вічно любов берегти
Нічого в душі не скінчиться

Вже тіло на волі, шукати, мерщі
Коханню щасливої долі
Але ти до неї прикутий в душі
І місця не знайдеш від болю

Чекає на тебе вона уві сні
І, з ранку з тобою, до ночі
Так, узи любові безмірно міцні
Але розірве їх, хто хоче.


Рецензии