Ихтияр са ваз ава

"Эхир нефес жедалди ам куьтягь жеч.
Низ гудатIан,гьадан къадир заз ава.
Зи муьгьуьбат базардавай метягь жеч,
Ам къачудай ихтияр са ваз ава !" -


Жуьрэтна на са заз ви  рикI теклифдай.
Бязибурун хъилерайни кьасухдай.
Заз мумкинвал гунихъ галаз  илифдай.
Къулайвални гана ана амукьдай.


Рецензии