MI-E DOR DE TINE

        24.01.2020 год.
         К И Ш И Н Ё В
           (Mold.)
Ma gandesc zi si noapte la tine,
Esti departe,pe suflet mi-e greu,

Inima imi bate fara oprire...
Mi-e dor,te astept tot mereu.

Clipe fugare in zare se pierd,
Anii se scurg ca un riu vuitor,

Visele-n taina se sting cu regret...
De tine mi-e dor,mi-e dor.

Scumpa mea,iubita mea,
Tu,esti a vietii mele stea,

Ce luminezi fermecator,
Cu raze calde de amor.

De-ai fi cu mine, ti-as sorbi,
Dulceata mierii de pe buze,

Te-as mangaia si ti-as sopti...
Ale iubirii noastre muze.

Te strig in zi,te strig in noapte,
Cu glas tare si sonor...

Nu ma auzi,ca esti departe,
Mi-e dor,de tine imi este dor.


Рецензии