don t dance alone...

Готовность ко|Всему... — ещё Не значит Согласие, Готовность на|Всё... — ещё Не доказывает Любовь*...

...................................... you'll never know
...................................... if you never try
...................................... there's just one little thing
...................................... that stops me every time
...................................... come on
...................................... I don't dance al(ei)ne...

© Olga Karpilova  «don't dance alone...»*
_______________________________
* - LOVE...;;


Рецензии