Вася i Антоша, iменини, або Про коня...

Якось Вася і Антоша
Святкували імении
Знають Васю дуже добре:
Є у нього дві машини,

Два будинки, три квартири
Все він крутить носом
Має жінки аж чотири,
А спить  - із барбосом!

І Антоша був хороший,
Теж чувак нівроку!
(І Антоша теж хороший,
Чоловік нівроку!
Із охотою береться
За всяку мороку!)
Із охотою він брався
За всяку мороку,

Щоб дітей прогодувати
І вдовольнить жінку,
Має не лише зарплату,
А ще й половинку.

Він у всьому має радість,
До усіх сміється.
Песиміст по ходу - Вася
Антон - не ведеться.

Іменини-іменини
В друзів в одну дату,
Тож по дружбі всі рішили
Разом святкувати.

Запросили вони друзів
За місто на дачу
Накупили друзі всього,
Знаючи їх вдачу:

Одному, щоб догодити,
Вилізли "із кожі"
Накупили подарунків
по саме "не можу"!

А для другого, - ( для жарту),
У саду на дачі
Із конюшні зачерпнули
Коврахів конячих.

Подарунки поскладали
 кожному окремо
Та ще й бантик причепили,
Так тому і треба!

Мол, вітаємо уклінно,
Зичимо здоров'я,
А для щастя неодмінно
Це - від нас. З любов'ю!

Перший плаче і сміється
Не знайде їм раду:
От засада, доведеться
Розбирать багато!

Другий ходить і радіє:
Ну і що із того?
Певно, друзі дарували
Коня вороного!

От так штука! Сподівався
На якусь дрібничку,
А тут, бачите, - ще й доказ!
Не "преувєлічу",

Бідний кінь мабуть сховався -
Кілометр до краю!
От усрався так усрався!
Піду пошукаю!

А мораль у всьому цьому -
Я не озадачу -
Майте собі коня й дачу,
І друзів добрячих!


Рецензии